Zaterdag 22 november 2014, 8ste Noord-Hollandse Natuurdag te Amsterdam

De 8ste Noord-Hollandse Natuurdag op zaterdag 22 november 2014 is er voor alle liefhebbers en onderzoekers van de Noord-Hollandse natuur. Het belooft een feestelijke dag te worden met de presentatie van twee prachtige nieuwe Noord-Hollandse atlassen, die van de flora en van de zoogdieren.

 

Er zijn veel interessante lezingen bijvoorbeeld over de snelle veranderingen van de verspreiding van zoogdieren in Noord-Holland en nieuwe ontdekkingen die beschreven staan in de Noord-Hollandse flora-atlas. Ook de flora en fauna van steden krijgen aandacht. Het IJsselmeer en de Noordzee komen aan bod met lezingen over visdieven en zwarte zee-eenden.


Als spetterend einde laat Carola van den Tempel nooit eerder getoonde beelden zien die zijn gemaakt met verborgen filmcamera's in de natuur. Van grappige huisspitsmuizen tot boommarters in het duin. Het programma duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Locatie:
Het pand van Aristo Amsterdam is gelegen aan de Teleportboulevard 100, tegenover Station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf dit station is het slechts 2 minuten lopen. Het navigatieadres is Tempelhofstraat 2, 1043 EC, Amsterdam.

De toegang is gratis. Meer informatie en een pdf van het programma vind u hier.

 

Atlas kopen

Let op: neem contant geld mee, want pinnen is niet mogelijk. De zoogdieratlas is op deze dag nog te koop voor voor € 20.